Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
[Tutorial] Cum sa ai un server de succes !
#1
Salut.
Acest tutorial este destinat oricarui owner, indiferent ca este incepator sau avansat. Mi-am propus sa dezvalui secretele unui server de succes si etapele pe care trebuie sa le parcurgeti pentru ca vreau ca numarul serverelor de Counter-Strike sa creasca radical . Inainte de a-ti prezenta tutorialul, trebuie sa-ti dau lista cu cele 8 elemente de care ai nevoie:

• Bani
• Motivatie
• Cunostinte in limbajul Pawn
• Server ideal
• Host de calitate
• Comunitate
• Oameni
• Metode de populare

I. Banii :

Daca vrei sa ai un server frumos, trebuie sa investesti. Asta e valabil pentru orice alt domeniu al vietii. Inainte sa te apuci de a deschide un server, nu te intreba daca ai bani ca sa-l deschizi , intreaba-te daca ai bani ca sa-l intretii . Nu poti avea un server populat, distractiv, care sa mearga bine, fara sa ai un host de calitate, fara sa bagi boost, eventual fara cunostinte in limbajul Pawn .

II. Motivatia :

Motivatia reprezinta totalitatea motivelor (la nivel constient sau subconstient) care determina pe cineva sa efectueze o actiune. Daca vreti cu adevarat sa aveti un server 32/32 si sa aiba sute de vizite la sectiunea de pe forum, trebuie ca jocul Counter-Strike si crearea serverelor sa reprezinte un hobby, o pasiune pentru voi. Daca te apuci sa faci un server de orice joc, indiferent ca este vorba despre Counter-Strike, Left 4 Dead, Call of Duty, si spui "Daca o sa fie populat bine, daca nu asta este", iti spun din start sa nu te mai obosesti sa citesti acest tutorial pentru ca iti pierzi timpul. Chiar acum va trebui sa iei o foaie si sa enumerezi toate motivele pentru care vrei sa ai un server de Counter-Strike si sa o citesti periodic sau chiar zilnic. Spre exemplu, unul dintre motivele pentru eu am ales sa fac un server este acela ca vreau ca munca mea sa fie apreciata de catre oameni si sa spuna "Wow, ce server frumos si bine construit".

>>> Sfat: cand te gandesti sa renunti la crearea serverului pentru ca ti-e prea greu, amintesteti de ce ai inceput. Citeste acea lista cu motivele pe care le-ai insirat si imagineaza-ti cum o sa fie atunci cand iti vei atinge acele obiective.

III. Limbajul Pawn :

Limbajul Pawn se foloseste in programarea jocurilor. Pentru Counter-Strike, este renumitul scripting, cel cu care se creeaza pluginurile. Daca nu aveti pretentii, nu o sa aveti un server special. Degeaba aveti idei, daca nu stiti sa le puneti in practica. Aceasta chestie este valabila si viceversa. Sa spunem ca aveti foarte multe pretentii, dar INDIFERENT cat ati plati un scripter, nu o sa va faca tot ce solicitati pentru ca nu are destula rabdare si necesita foarte mult timp. Voi trebuie sa fiti scripterii vostri . Acum sigur, daca aveti un scripter care sa va stea la picioare 24/24 h si sa va indeplineasca absolut toate mofturile, felicitarile mele. In caz contrar, va trebui sa faceti cursuri de limbaj Pawn.

>>> Observatie: specific ca nu strica sa mai platiti pe cineva sa va elaboreze un plugin super greu de facut, dar trebuie sa fiti de fata cand il face (il rugati sa va dea Team Viewer , intrand in calculatorul respectivului ca sa va arate cum il creeaza) si sa ii mai puneti cateva intrebari pentru eventualele nelamuriri pe care le aveti.

IV. Serverul ideal :

Cum am spus si mai sus, daca nu aveti pretentii, nu o sa aveti un server aparte . Fiecare dintre noi are o anumita pasiune pentru un anumit mod. Spre exemplu, mie imi place modul Zombie Escape. Pentru a avea un server ideal de Zombie Escape, trebuie sa stiu cu ce se "mananca" acest mod. Am intrat pe mai multe servere de Zombie Escape si am vazut la fiecare ce pluginuri au, cum sunt modificate, setarile serverului, hartile acestuia etc. Dupa aceea am trecut pe o foaie toate ideile care mi s-au parut cele mai interesante pentru serverul meu. Acelasi lucru va sfatuiesc si pe voi sa faceti. Pentru a detine un server populat si apreciat de catre oameni, trebuie sa aveti:

• Rabdare. Un server bine pus la punct nu se face in cateva zile, poate sa va ia si o luna.
• O viziune despre cum ar arata serverul, eventual si pluginuri unice sau modificate de catre voi.
• Harti traditionale si contemporane.
Atentie ! Nu va apucati, de exemplu, sa faceti un server mod normal si sa inserati 1000 de harti. Prea multe harti strica. Inserati in server hartile care credeti ca merita puse si care sunt distractive.

V. Host de calitate :

Un host este un spatiu pe un server extern sau intern care gazduieste un tracker, un server, un site etc. Hostul va tine serverul deschis 24/24 h. Nu va apucati sa il faceti pe Windows pentru ca scurtati durata de viata a calculatorului, si, cel mai important,nu il veti putea popula pentru ca nu va fi deschis non-stop . Exista 4 mari firme de host pe care le recomand: Gazduirejocuri,Krond, Zeroping si Toolz. Cea mai scumpa firma, insa cea mai buna este Krond. Daca dispuneti de un buget mai mic, apelati la celalalte 2 firme. Aproape toate serverele de succes sunt gazduite de aceste firme. Va recomand in special aceste 4 hosturi daca aveti un server de Zombie, Base Builder, Biohazard, Deathrun etc. (moduri de genul acesta, care necesita multe pluginuri, fisiere, orpheu, skinuri etc.). Daca doriti sa faceti un server mod normal, gungame, respawn etc., puteti apela si la alte firme cu preturi mai reduse ca acestea.

>>> Observatie 1: exista si "firme" care gazduiesc servere, cu un pachet de 32/32 si 1000 FPS la 5 euro, dar sa nu va asteptati la calitate superioara sau cine stie ce minunatii.

>>> Observatie 2: prin "host de calitate", ma refer la un host care descarca repede resursele, nu se strica router-ul si iti trimit un E-mail in care sa-si ceara scuze pentru asta, modulele sunt noi, operatorii sunt prietenosi si iti vorbesc foarte frumos, cand ii suni iti raspund etc.

>>> Observatie 3: va recomand programul WinSCP pentru navigarea in FTP. Ca alternativa, puteti folosi FileZilla, dar este mult mai dificil de "manevrat".

>>> Observatie 4: datele de FTP le veti primi prin E-mail dupa ce ati achitat suma pentru host. Suma se poate achita prin transfer bancar, Paypal, SMS etc., depinde de firma. Cand o sa aveti FTP, veti putea lucra la server. Voi reveni cu un tutorial despre cum sa lucrezi in FTP si ce este acesta.

>>> Observatie 5: unele pluginuri merg pe Windows, dar nu si pe Linux (sistemul de operare pe care un host il foloseste este Linux). Asta se intampla cam in 1% din cazuri. Totusi, va recomand sa creati addon-ul direct in FTP, nu pe Windows. Pe Windows puteti testa, eventual, pluginurile.

>>> Observatie 6: daca sunteti clienti fideli firmei de host, primiti un discount. De exemplu, la firma Krond , la pachetul de 32 jucatori, puteti ajunge de la 128 lei la 100 lei.

VI. Comunitatea :

Comunitatea in care va fi serverul vostru trebuie sa aiba:

• Seriozitate
• Popularitate
• Interfata frumoasa
• Staff prietenos si o echipa de designeri, moderatori etc.
• O varietate de sectiuni (tutoriale, resurse Counter-Strike, off-topic, creatii Photoshop etc.)

Alegeti-va cu mare grija comunitatea, sau de ce nu, construiti-va voi comunitatea voastra, dar o sa va fie greu cu popularea acesteia. Recomand comunitatile care au peste 2-3 ani vechime, acestea sunt foarte cunoscute si foarte vizitate .

>>> Sfat 2: Faceti sectiunea forumului sa arate cat mai frumos si cat mai ordonat. Creati-va propriile modele de reclamatii, cereri ban, cereri accese etc. Elaborati cu grija regulamentul, pentru ca in cazul in care un jucator incalca o regula, sa il puteti sanctiona conform regulamentului. Sa nu zica "Dar unde scrie ca nu am voie sa fac asta? In regulament cu siguranta nu scrie".
[Image: coollogo_com-3436447ddfb9d62b2a08c7b.gif]
Reply
#2

[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]


[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]


[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]


[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]

взломать страницу вконтакте онлайн сколько стоит взлом контакта вконтакте взломать программу скачать бесплатно

подарки вк бесплатно подарок вк ру

Кстати, давно заметил, что некоторые пользователи ищут так называемую "Программу для голосов Вконтакте". Все эти действия нужны для раскрутки группы, которая занимается продвижением товаров или услуг. Оборудование электрическое прочее, не включенное в другие группировки 27. Но все они отличаются тем, что пока одни программы обещают взломать страницу быстро, другие легко выполняют свои обещания. Но не всем нужно так много и они бы хотели их обменять на деньги. Описание: Дари Новогодние подарки себе и своим друзьям!

как взломать лигу скорости вк

[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]

скачать подарки вконтакте бесплатно как собрать голоса в контакте взлом профиля в контакте як заробити голоса вконтакте голоса вконтакте видео

Поэтому многие менеджеры согласятся с тем, что корпоративная информационная культура важна для выработки стратегии и осуществления перемен. Итак, суть в том, что благодаря одному из проектов, на моем счету накопилась определенная сумма голосов (чуть больше 10 000), которую пришло время обналичить. Например, оставить отзыв, испытать новую игру, зарегистрироваться и проявить некоторую активность на определенном сайте и пр. Иногда получение заветного голоса может зависеть от ведущего той или иной группы, или паблика. Они довольно часто проводятся в разных пабликах, а также посвящённых соц. Пройдя простую процедуру подтверди факт смертью время на покаяние.

[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]


взломать вконтакте по номеру телефона взлом вк через программу
скачать vk взлом на голоса
poker играть онлайн
смотреть как взломать страничку вк

Чемпионата россии по шахматам в парке проведен сеанс одновременной игры. Вы не сможете с их помощью получить желанные голоса, а вот аккаунт потерять можете или установить на компьютер вирус. А этот факт принесет создателям приложения куда большую прибыль. На данном сайте можно выполнять задания, а потом создать свое и получать голоса переводами от других пользователей. Плотность разъема между водяной камерой и трубной доской обеспечивается установкой мембранного уплотнения. Но все же возможно заработать бесплатно голоса есть каждого. Не связывайтесь с программами и скриптами, которые обещают бесплатную накрутку голосов!

вконтакте подарки подорожали
голоса вконтакте рф
взлом вконтакте программа без смс

Учебное пособие Музыкальные фельетоны и заметки. Познакомиться с ценами можно в специальном разделе этой биржи. Замок чудес 93 книги - скачать без регистрации? Разгоряченные боем гитлеровцы во весь рост шли вдоль железнодорожного полотна, и их густые цепи оказались хорошей мишенью для наших пулеметчиков и артиллеристов. Чтобы отправить подарок Вконтакте необходимо иметь некоторое количество голосов у себя на счету. Будьте осторожны и экспериментируйте только со своими или тестовыми аккаунтами! Вот именно они и скрывают в себе реальную подставу. Несколько советов: Если у вас в списке предложений пусто, или нет интересующих заданий, то попробуйте поменять город в настройках профиля (советую ставить крупные города), или даже страну) Некоторые предложения доступны только для пользователей определенной географической принадлежности. Пользователи могут получить голоса несколькими способами. Бывают платные (основная масса) и бесплатные подарочки, но их чаще всего дают ограниченное количество и к каким-то значимым праздникам, типа новый год и другие.

[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]


как взломать вк сокровища пиратов
подарки вконтакте программа скачать реклама за голоса вконтакте как взломать сайт вк
взлом вк за деньги

Поэтому, чтобы получить доступ к чужому логину и паролю Вконтакте, стоит обратиться за помощью к профессионалам. Итак, приступим: Совет: Может быть такое, что предложений в вашем аккаунте нет, как на картинке. В целом это один из самых интересных и простых способов как быстро заработать голоса в вк. По решению Обнинского городского суда Калужской области от 23. К примеру вы заказали 100 голосов по 4 рубля за 1 голос — это 400 руб.

программа для взлома вконтакте онлайн
подарок судьбы в контакте ответы
накрутка голосов в голосовании вконтакте

Задание: Рассмотрите предложенные вам продукты. Все что там написано, так это как же это легко сделать. Вначале нашего пути мы были уверены в том, что наш сервис будет набирать популярность с каждым днем. Получить голоса в вк за задания можно лишь подписавшись на новости того или иного интернет-магазина, но таких заданий очень мало. Некоторое время подарок будет еще отображаться в левой части страницы пользователя. Для того что удалить подарок, наведите на него курсор. В интернет сети можно встретить большое количество разносторонних социальных сетей, но одной из самых известных считается Вконтакте (Это в русскоязычном интрнете, в мире есть и более известные сети. Возможно ли получить бесплатные голоса в социальной сети Вконтакте и как это сделать Большинство пользователей интернета знает, что такое социальная сеть Вконтакте.

Смотреть еще похожие новости:

[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]
[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]


Комментарии и отзывы на фильм:

Хотя психоаналитическая теория происходит из объяснения Фрейдом симптомов истерии, его первичный интерес фокусировался на конверсионной истерии, а не на истерических чертах личности.
Раньше можно было отправлять анонимные подарки, чтобы сохранить в тайне симпатию к человеку, теперь такого функционала нет.
Они дают возможность демонстрировать высокий статус.
Статейный

[To see links please register You are not allowed to view links. Register or Login to view.]

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)